27 Ağustos 2014 Çarşamba

Hesabınız Çalınırsa Ne Yapmalısınız?



Arkadaşlar hepimizin en büyük korkusu hesabımızın çalışması. Daha önce sizlerle hesabınızın çalınmaması için dikkat etmeniz gereken şeyler konusunda bir yazı paylaşmıştım. Ancak diyelim ki her şeye rağmen hesabınız çalındı. Ne yapmanız gerekiyor ? Şimdi sizlerle bunlar paylaşacağım.
Stardoll hesabınızı açmaya çalıştınız, ancak şifre yanlış uyarısı veriyor, lütfen hemen panik yapmayın, bazen oyun hatası sebebiyle şifreyi doğru girseniz bile böyle bir uyarı ile karşılaşabilirsiniz. Stardollu yeniden açın ve yeniden hesabınıza girmeye çalışın.
Hesabınıza hiçbir şekilde giremiyorsunuz, hemen “şifreni mi unuttun” yazan altı çizgili pembe yazıyı tıklayarak oradaki kullanıcı adı veya e-posta bilgilerinden birini giriniz, sonrada hesabınızın bağlı olduğu, e-posta adresini açarak, şifre değişikliği işlemlerini gerçekleştiriniz.
Eğer hem stardoll şifreniz ve hem de e-posta adresiniz değişmiş ise; öncelikle hemen hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresini açarak, stardoll tarafından gönderilen hesabınızın e-postasının değiştiğine dair e-maili bularak, e-posta değişikliğini iptal etmeye çalışın.
E-posta değişikliğini iptale yarayan link yok ise (hesabı çalan kişi tarafından silinmiş olabilir) veya bu link süresi geçtiği için çalışmıyor ise bu durumda başka bir stardoll hesabı açarak, stardoll sayfalarının altında bulunan “Bize Ulaş” sekmesinden durumu acilen stardolla bildirin. 24 saat içerisinde stardoll tarafından size cevap yazısı gelecek ve sizden hesabınız ile ilgili bilgiler sorulacaktır. Bu sorulara doğru cevap vermeniz halinde, hesabınızı geri almanız mümkün olabilecektir.
Benim sizlere tavsiyem ise, siz şifrenizi vermediğiniz sürece, hesabınız kolay kolay çalınmaz. Bu sebeple lütfen kurallara uyunuz ve şifrenizi kimseyle paylaşmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder