20 Temmuz 2014 Pazar

Stardoll Tanıtımı Nasıl Olmalıdır?

Evet arkadaşlar hepinize merhaba!

İlk konumuz stardoll tanıtımları, stardollda tanıtım yazarken uymamış gereken bazı kurallar vardır. Tanıtımınızda küfür, cinsel içerikli, ırkçı dil kullanmak, üyelere ve dinlere  hakaret etmek kesinlikle yasaktır.

Dikkat etmemiz gereken ikinci husussa kesinlikle kişisel bilgilerinizi yazmamaktır. Peki kişisel bilgiler neleri içeriyor. İsim, yaş, gerçek hayatınıza ait tüm bilgileriniz kişisel bilgi oluyor. Hatta başka bir oyuncunun kullanıcı adını yazarak yanına erkek arkadaşım, sevgilim, my boy friend, gibi bir ifade kullanmak dahi kişisel bilgiye giriyor.

Peki her hangi bir oyuncu, kurallara aykırı tanıtım yapmışsa veya tanıtımında size hakaret etmiş, karalayıcı ifadeler kullanmış sizi hedef haline getirmiş ise ne yapmalısınız. Asla kendi tanıtımınızda veya başka bir yerde o oyuncuya karşılık vermeyin. Tek yapmanız gereken o oyuncunun tanıtımı şikayet etmek ve beklemek. Çünkü şikayetinizde haklı iseniz 24 saat içerisinde o oyuncu bir uyarı alacak ve tanıtımını değiştirmesi istenilecektir. Değiştirmediği taktirde ise hesabı süresiz kapanacaktır.

Diyelim ki uyarıyı siz aldınız. Ne yapmalısınız. Hakikaten kurallara aykırı davranmışsanız, yapacağınız şey tanıtımınızın tamamını size verilen süre içerisinde silmektir. Bir kısmını silerseniz bu kabul edilmeyecek ve hesabınız süresiz kapanacaktır. Lütfen buna dikkat edin. 

Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım :)
selena_elifim

1 yorum: